Telefon

0230 220 022
0230 220 000

Adresa

Suceava, bld. Sofia Vicoveanca Nr.5

Program

Luni-Vineri: 8:30-17:00

 

NOUL FORD TOURNEO CONNECT

Noul Tourneo Connect este conceput pentru a fi la fel de versatil ca și tine.

Suficient de mare pentru a-ți sprijini volumul de muncă. Suficient de flexibil pentru familia ta. Suficient de agil pentru a face față străzilor din oraș. Și destul de confortabil pentru a mulțumi pe toată lumea.

Noul Tourneo Connect, complet reinventat, are un stil dinamic, un interior rafinat și oferă o experiență de conducere complet digitală. Este disponibilă o gamă largă de motoare pe benzină EcoBoost și diesel EcoBlue cu emisii reduse, plus opțiunea de tracțiune integrală, gata de aventură.

Atât Tourneo Connect cu 5 locuri, cât și Tourneo Connect cu 7 locuri sunt disponibile cu ampatament lung sau scurt și spațiu interior super-flexibil. Astfel încât să poți alerga spre școală, să faci livrări, să te distrezi în weekend și să le luați de la capăt cu ușurință. Iar cu edițiile Active, Sport, Titanium și Trend, vehiculul Tourneo Connect se simte ca acasă peste tot.

 
 
 

VEZI CE IL FACE DIFERIT

 

CONFIGUREAZA MODELUL TAU TOURNEO CONNECT

Modelul prezentat este Titanium

 

URMĂRESTE-L ÎN ACȚIUNE

 
 

ALEGEȚI MOTORUL

Modelul Tourneo Connect oferă o gamă de motorizări impresionante. Indiferent dacă alegi motorul pe benzină EcoBoost sau una dintre cele două opțiuni pe motorină EcoBlue, manuală cu 6 trepte sau automată cu 7 trepte – te vei bucura de o economie îmbunătățită de combustibil și de emisii reduse de CO2.

 
 

PRIN CE SE EVIDENȚIAZĂ?

 
 

DESIGN NOU ESTETIC

Noul Tourneo Connect a fost reproiectat integral. Include un exterior nou, sportiv, cu linii sculptate dinamic, grile frontale îndrăznețe, o gamă largă de culori pentru caroserie, plus un interior elegant și spațios.

INTERFAȚĂ DIGITALĂ

Panoul de bord digital de 10” al modelului Tourneo Connect îți permite să personalizezi afișajul cu o gamă largă de date despre vehicul. Iar ecranul tactil color de 8,25” sau 10” se conectează perfect la telefonul inteligent.

TRACȚIUNE INTEGRALĂ

Tracțiunea integrală opțională* a modelului Tourneo Connect oferă încredere la volan în condiții schimbătoare. Sistemul poate determina cât cuplu să distribuie pe fiecare osie, pentru a asigura o manevrabilitate excepțională și o stabilitate îmbunătățită.

 
 
 

SCAUNE FLEXIBILE

Disponibil cu două sau trei rânduri de scaune, pentru până la cinci sau șapte persoane. Toate scaunele din spate pot fi pliate, rabatate înainte sau scoase. Scaunul pasagerului din față poate fi, de asemenea, rabatat pentru a transporta încărcături foarte lungi.

 
 

FORDPASS

Deblochează o serie de caracteristici de conectivitate prin intermediul telefonului inteligent. Aplicația FordPass* îți permite să monitorizați localizarea vehiculului și datele de conducere, să obții actualizări în timp real privind traficul și să primești alerte privind starea de sănătate a vehiculului pe telefonul tau.

 
 

PACHET X

Caracteristicile suplimentare Pachetului X includ noi faruri cu LED cu fază lungă automată, lămpi de spate cu LED, cameră retrovizoare și sistem de climatizare automată cu zonă dublă de control (DEATC).

PACHET DE IARNĂ

Te ajutăm să pornești rapid în diminețile geroase de iarnă. Caracteristicile opționale ale pachetului de iarnă includ încălzirea volanului, încălzirea parbrizului Quickclear și un rezervor util de spălare a parbrizului, de 5 litri, cu senzor de nivel al lichidului.

 
 

TOURNEO CONNECT – TOATE VERSIUNILE

Specificatii tehnice (PDF)