Telefon

0230 220 022
0230 220 000

Adresa

Suceava, bld. Sofia Vicoveanca Nr.5

Program

Luni-Vineri: 8:30-17:00

FORD RANGER RAPTOR

Nu doar un alt pick-up. Ci un super pick-up.

Ranger Raptor a fost dezvoltat pentru performanță off-road. Acesta este un vehicul realizat în întregime pentru a domina fiecare mediu. Și nu mai există altul ca el.

 
 
 

VEZI CE POATE FACE RANGER RAPTOR

 

 

VEZI CE IL FACE DIFERIT

CARACTERISTICI PRINCIPALE

SISTEM DE GESTIONARE AL TERENULUI

RIDICARE SI COBORARE USOARA A HAYONULUI

Noul Ranger Raptor este disponibil acum cu un hayon Easy Lift. Designul inteligent face ca hayonul camionetei să se simtă în mod semnificativ mai ușor și permite să îl deschizi și să îl închizi cu ușurință.

CONTROL LA COBORAREA IN PANTA

Funcția de control la coborârea pantei are scopul de a regla viteza la coborârea pantelor în condiții off-road, fără a fi nevoie să atingi pedala de frână sau de accelerație, și funcționează inclusiv la deplasarea în marșarier.

MOTOR 2.0L ECOBLUE DIESEL

Motorul bi-turbo, de ultimă generație, Ecoblue de 2,0 litri, pe motorină, a noului Ranger Raptor este conceput pentru mai multă putere, o mai bună eficiență și emisii mai mici. Asigurând 213 CP și un cuplu de 500 Nm, acest motor stabilește un nou standard pentru performanța off-road.

PADELE VITEZE

Schimbătorul de viteză cu padale de magneziu îți pune la dispoziție schimbări rapide și fără efort ale vitezelor. Și pentru că sunt montate pe volan, poți schimba viteza mai eficient, fără a lua mâinile de pe volan.

SISTEM DE MONITORIZARE PRESIUNE ANVELOPE

Daca vreunul dintre pneuri începe să piardă presiune în timpul deplasării, sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS) te avertizează imediat, prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord. 

EDIȚIA SPECIALĂ RANGER RAPTOR

Noua ediție specială Ranger Raptor oferă toate performanțele remarcabile ale Ranger Raptor, cu un nou design impunător în ediție limitată. Grila Ford emblematică, roțile din aliaj, barele de protecție și arcadele laterale, toate sunt finisate în negru. Detaliile suplimentare sunt de culoare roșie atât la interior și la exterior inclusiv cârlige de remorcare roșii și autocolante laterale. Cusături contrastante ale scaunelor sportive interioare de culoare roșie.

Pentru mai multe detalii contacează dealerul tău Ford.