Telefon

0230 220 022
0230 220 000

Adresa

Suceava, bld. Sofia Vicoveanca Nr.5

Program

Luni-Vineri: 8:30-17:00

FORD RANGER CABINĂ DUBLĂ

Cu scaunele sale spațioase de pe rândul al doilea, Ford Ranger Cabină Dublă te ajută pe tine și pe pasagerii tăi să ajungeți în locurile dorite beneficiind de tot confortul unui vehicul excepțional destinat transportului de pasageri.

Acesta este motivul pentru care Ford Ranger continuă să fie cel mai bine vândut pick-up din Europa!

Oferă o gamă formidabilă de opțiuni de motoare, capacitate excepțională de încărcare de o tonă,  capacitate de remorcare de până la 3.500 kg și agilitate robustă pe teren accidentat. Noul Ranger Cabină Dublă îți face viața profesională mai confortabilă și timpul liber semnificativ mai distractiv.

VEZI CE ÎL FACE DIFERIT

CARACTERISTICI PRINCIPALE

 

Ford Ranger MS-RT

Cu un design îndrăzneț și neînfricat, acest pick-up revoluționar cu cabină dublă atrage atenția pe șosea. Pe cât de capabil, pe atât de plin de caracter, lasă o impresie de durată, care este imposibil de uitat.

GAMA COMPLETĂ

CU O GAMĂ LARGĂ DE MODELE DE SERIE, PRECUM ȘI DIFERITE TIPURI DE CAROSERIE, MOTOARE ȘI MODURI DE CONDUS – EXISTĂ UN NOU FORD RANGER POTRIVIT ORICĂREI NEVOI.

 

PREMIUL INTERNAȚIONAL PICK-UP AWARD 2024

Campionul la categoria grea se întoarce… Noul Ranger a câștigat International Pick-up Award 2024 – a treia oară când Ranger revendică acest titlu prestigios în industrie. Alege un câștigător pentru afacerea ta.