Telefon

0230 220 022
0230 220 000

Adresa

Suceava, bld. Sofia Vicoveanca Nr.5

Program

Luni-Vineri: 8:30-17:00

Autoutilitare - STOC LIVRARE RAPIDA         Autoturisme - STOC LIVRARE IMEDIATA

Fara surprize neasteptate. Cu exceptia zambetului tau.

Vehiculul tau Ford este de cativa ani impreuna cu tine. Ar trebui sa-ti fie alaturi si mai departe. Pentru a-ti pastra vehiculul in stare perfecta, exista serviciul Ford Motorcraft. Beneficiezi de tehnicienii experimentati si bine instruiti ai Ford, de piesele de calitate Ford Motorcraft si de preturile cuprinzatoare si transparente.

 Obtine service-ul de care ai nevoie pentru ca vehiculul tau Ford sa ramana Ford.

 
 
 
Reparatii uzuale

Piesele originale si tehnicienii instruiti de Ford iti mentin masina in cea mai buna stare.

Piesele originale si tehnicienii instruiti de Ford iti pastreaza autovehiculul in cea mai buna stare.

Cand esti in cautarea unui loc pentru reparatii generale, reteaua de dealeri autorizati Ford are cele mai bune oferte – Gama Ford Motorcraft, intotdeauna la preturi atractive pentru piese cu manopera inclusa. Oferim un raport calitate/pret excelent si folosim intotdeauna cele mai noi echipamente si piese originale. Toate din partea specialistilor care iti cunosc autovehiculul mai bine decat oricine altcineva.

Sistem de franare

Sistemul de franare este un element esential de siguranta , asadar verificarea periodica a vehiculului tau este vitala.

 
Baterii

Vehiculele Ford integreaza multe tehnologii sofisticate. Asadar, acestea necesita baterii avansate pentru a le alimenta.

Aer conditionat

Service complet, reincarcare si reimprospatare a aerului conditionat.

Lamele pentru stergatoare

Lamelele stergatoarelor pot sa nu para nemaipomenit de importante. Dar chiar si o ploaie usoara iti poate limita mult vizibilitatea cand conduci.

 
Antigel

Protectie pentru motorul tau in orice conditii.

Amortizoare

Pentru siguranta marita si confort la volan.

Ambreiaj

Pentru schimbari de viteza fara efort.

Kit distributie

Piese esentiale pentru functionarea corecta a motorului.

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
 • [*]

  Pret standard de vanzare cu amanuntul; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale. 

 • [ **]

  Pret promotional; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), precum si valoarea estimativa a bonusurilor si reducerilor promotionale care ar putea fi aplicate acestui vehicul. 

 • [ ***]

  Toate prețurile afișate în această ofertă sunt prețuri recomandate și conțin TVA conform legislației în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusă termenilor și condițiilor afișate și este valabilă în limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica în funcție de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile în paginile de promoție detaliate pe ford.ro și în rețeaua de reparatori autorizați Ford.
  Campanie valabila pana la data de 30 Noiembrie 2019.

 • [ ****]

  Campanie valabila pana la data de 31 Decembrie 2019.